Sådan kommer boligerne til at se ud. Illustration: Capman.

Capman er godt i gang med 209 studieboliger i Aarhus

Den finske investeringsfond Capman og den danske entreprenørvirksomhed Nordstern ståt i spidsen for et stort studieboligprojekt, som skal ligge tæt på Aarhus Universitet. Boligprojektet, som går under navnet Augustshave, har et samlet etageareal på 12.800 kvm og forventes allerede at være indflytningsklar i 2023.

– Projektet kører på tredje år, og det begynder efterhånden at ligne noget. Vi har fået styr på en ny lokalplan for området, og glæder os til at udvikle dette projekt for Aarhus. Det er noget nær den perfekte beliggenhed for sådan et projekt, tæt på Aarhus C og endnu tættere på Aarhus Universitet. Derfor vil boligerne både henvende sig til studerende, men også til folk, der er på jagt efter en kvalitetsbolig på en attraktiv beliggenhed i midten af Aarhus, siger Hasse Wulff, Investment Director og ansvarlig for Augustshave-projektet hos CapMan og fortsætter:

– Det bliver en klassisk rødstensejendom med 209 lejelejligheder, som bliver centreret om et charmerende gårdrum. Det skal samle beboerne i Augustshave og skabe et unikt miljø. Lejlighederne opføres som 1-4 værelsesboliger i varierende størrelser med optimeret planløsninger for at imødekomme den efterspørgsel, vi oplever i Aarhus.

Det er planen at alle boligerne skal udlejes, når de første står færdige til efteråret 2023.

– Placeringen fås i vores optik ikke meget bedre i Aarhus, når boligerne både er målrettet studerende, såvel som generelt personer med arbejde i Aarhus. Derudover har Nordstern og Aart Architects gjort et fantastisk arbejde med, at planlægge boligerne, så de er optimalt indrettet til de målgrupper vi forventer som lejer, uanset om vi taler yngre mennesker, eller par, evt. med børn som leder efter en centralt beliggende lejebolig, siger Tonny Broberg, projektchef i EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus, som skal stå for udlejningen af boligerne.

Læs også Capman sælger 13 københavnske ejendomme

Læs også Capman køber kontorejendom for knap 400 millioner kr.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder