I slutningen af december solgte Capman Nordic Real Estate Fund Vesterbrogade 80, som er en 7.955 kvm stor og blandet ejendom på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg. Ejendommen blev købt for 156 millioner kr. i 2015, og den nye køber er danske Copi Group/Vision Ejendomme. Foto: Capman

Capman sælger 13 københavnske ejendomme

Capman Nordic Real Estate Fund, som er en vintage value add-fond, har i slutningen af 2021 underskrevet og lukket flere exits i København. Det drejer sig om i alt 13 ejendomme med et samlet areal på 41.025 kvm, oplyser den finske kapitalforvalter tirsdag morgen uden at nævne alle købere, samlet salgspris, eller hvilke typer ejendomme det drejer sig om.

I slutningen af december solgte Capman Nordic Real Estate Fund Vesterbrogade 80, som er en 7.955 kvm stor og blandet ejendom på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg. Ejendommen blev købt for 156 millioner kr. i 2015, og den nye køber er danske Copi Group/Vision Ejendomme. Under Capman er ejendommen blevet renoveret og er ved at få bygget lejligheder i et uudnyttede loftrum. Lejlighederne forventes færdiggjort i 1. kvartal 2022, oplyser Capman.

Cushman & Wakefield RED har formidlet salget af Vesterbrogade 80.

Har også solgt portefølje med 12 ejendomme
I slutningen af ​​oktober solgte Capman Nordic Real Estate Fund en portefølje på 12 centralt beliggende ejendomme med 186 boliger og et samlet udlejningsareal på 33.070 kvm. Det skete efter ​​modernisering og ombygning. Capman nævner hverken køber eller købere, salgspris, eller hvilke adresser eller typer ejendomme det drejer sig om.

– Vi er meget tilfredse med præstationen af ​​vores første value add-ejendomsfond, og disse seneste transaktioner viser effektiviteten af ​​vores tilgang. Vi har med succes gennemført en værdiskabende strategi på velbeliggende boligejendomme i København-området.

– Vi takker vores investorer, som har vist deres tillid til vores team, mens vi arbejder på at lukke fonden, siger Managing Partner Mika Matikainen, Capman Real Estate, i en meddelelse.

Udover Capman Nordic Real Estate Funds salg af i alt 13 københavnske ejendomme har fonden i december indgået en bindende aftale om at sælge en ejendom i Sverige. Handlen forventes afsluttet i de kommende måneder, oplyser den finske kapitalforvalter.

Efter salget af 41.025 kvm i København har Capman Nordic Real Estate Fund nu blot fire ejendomme tilbage i Danmark og Sverige.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder