Marc J. Jørgensen, Københavns Kommune.

Teamleder Marc J. Jørgensen bliver konst. planchef i Københavns Kommune

Marc J. Jørgensen får den for ejendomsbranchen så vigtige post som planchef i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune i august og september måned, hvor han konstitueres i stillingen i stedet for planchef Kenneth Horst Hansen. Kenneth Horst Hansen blev tidligere på året far for første gang og tager nu sin del af barslen.

Marc J. Jørgensen har været en del af Team Planlægning i Københavns Kommune siden 2008 og har især haft ansvaret for udviklingen af Nordhavnen og været projektleder for såvel Kommuneplanen 2015 ”Den sammenhængende by” ligesom han er projektleder for  den kommende Kommuneplan 2019.

Derudover har Marc J. Jørgensen haft ansvar for udviklingen af plangrundlaget for Marmormolen og de første plangrundlag i Nordhavnens udvikling. Det er altså med en solid byudviklingserfaring , at han varetager posten i månederne efter sommerferien.

Marc J. Jørgensen har en baggrund som jurist og har i 2012 taget en master i strategisk byplanlægning ved Arkitektskolen i Københavns Center for Byplanlægning under Jens Kvorning.

Læs også Kenneth Horst Hansen bliver ny planchef i Københavns Kommune

Læs også Silkeborg Kommune ansætter Trine Skammelsen som planchef

Læs også Ingvar Sejr Hansen stopper som planchef i Københavns Kommune





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder