Holberg Fenger får 20-årig finansieringsaftale på plads med Nykredit

Ejendomskoncernen Holberg Fenger, der har været igennem en turnaround de seneste halvandet år og ved seneste regnskabsaflæggelse ikke havde sin finansiering på plads med Nordea, har nu indgået en aftale med Nykredit, der sikrer koncernen fremadrettet.

– Vi er glade for at Nykredit har vist os tillid og har ydet 20-årig fastforrentet realkreditbelåning til vores ejendomsportefølje på cirka 1,1 milliarder kr. Det betyder at selskabet nu efter turn-arounden, hvor der har været fokus på effektiviseringer, udlejning af tomme lejemål, forlængelse af lejekontrakter samt andre værdiskabende tiltag, kan koncentrere sig om udvikling og optimering af de enkelte ejendomme, oplyser bestyrelsesformand Steen Hundevad Knudsen.

Selskabets ejer er Flemming Holberg Fenger, der blev presset ud af ledelsen af sin virksomhed i 2012. Efterfølgende er blandt andet udviklingen af Gallerierne i Vanløse overtaget af Solstra og Tristian Capital Partners. Læs mere om det her og læs om udviklingen af Kronen her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder