CCO Mads Bue Mørk, Ejendomsselskabet Olav de Linde. Foto: Ejendomsselskabet Olav de Linde

Ny direktør i Olav de Linde skal løfte ledergruppen

15. august er Mads Bue Mørk tiltrådt som Chief Commercial Officer (CCO) i Ejendomsselskabet Olav de Linde, hvor han skal lede selskabets udlejningsaktiviteter i Aarhus og København.

51-årige Mads Bue Mørk, der er en erfaren profil i den danske ejendomsbranche, skifter fra en stilling som Senior Real Estate Manager i Arla Foods. Før det var han seniorprojektudviklingschef i MT Højgaard.

Ansættelsen af Mads Bue Mørk som kommerciel direktør er et ’led i et samlet løft af ejendomsselskabets ledergruppe, der hænger sammen med positiv vækst i form af en voksende portefølje, en række større igangværende udviklingsprojekter og et skærpet fokus på forretningsudvikling af ejendomsselskabet’.

– Jeg gælder mig til at være med til at udvikle Ejendomsselskabet Olav de Linde. Jeg har allerede her efter få dage fået et godt førstehåndsindtryk af de kompetente og engagerede kollegaer, mærket en stærk lejerloyalitet og virksomhedens insisteren på at lave byggeri med kvalitet, siger Mads Bue Mørk.

Voksende og solid forretning
Ejendomsselskabet Olav de Linde er et af landets førende, private ejendomsselskaber med en ejendomsportefølje på over 550.000 kvm, primært i Aarhus, Odense og København.

Som Estate Media har skrevet, kom Ejendomsselskabet Olav de Linde også stærkt ud af 2021, hvor værdien af investeringsejendomme ved årets udgang havde rundet 9 milliarder kr. i den Aarhus-baserede koncern, som siden 1974 har købt, udviklet og udlejet fast ejendom.

Læs meget mere selskabets 2021-resultater og forventninger til 2022:

Opskrivninger løfter Olav de Linde-overskud til over 2 milliarder kr.

Læs alle navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder