Mindet 6-kontorhøjhusprojektet i Sydhavnen i Aarhus er en sammenbygning af et gammelt kornlager med et moderne højhus på 145 m i højden (40 etager). Illustration: C.F. Møller Architects

Olav de Linde åbner for dialog efter højhuskritik

Ejendomsselskabet Olav de Linde forsøger nu at imødekomme folkelig modstand af selskabets Mindet 6-kontorhøjhusprojekt i Sydhavnen i Aarhus. Det sker ved, at selskabet inviterer alle, der gerne vil vide mere om det kommende højhus, til at deltage i folkemøder eller byvandringer.

Ejendomsselskabet Olav de Linde har i flere år arbejdet på det 145 m høje projekt.

– En høringsrunde om Mindet 6 er slut, og vi kan se, at vi skal være bedre til at fortælle byen, hvordan det kommende byggeri vil bidrage til det gode liv i Aarhus og binde byen sammen med havnen, siger bestyrelsesformand Olav de Linde, Ejendomsselskabet Olav de Linde, om baggrunden for at invitere indenfor.

(Artiklen fortsætter under illustrationen)

Mindet 6 er en sammenbygning af et gammelt kornlager med et moderne højhus på 145 m i højden (40 etager). Illustration: C.F. Møller Architects

’Svært at vurdere et stort byggeri ud fra tegninger’
Olav de Linde glæder sig til at vise Mindet 6 frem og få direkte dialog med alle, der gerne vil vide mere.

– Det kan være svært at vurdere et stort byggeri ud fra tegninger. Det er langt bedre selv at være på stedet, hvor vi kan fortælle om projektet. Her kan vi vise, hvordan byggeriet på Mindet 6 bliver bindeleddet med hensyn til at koble Sydhavnen sammen med resten af midtbyen, siger Olav de Linde.

Han fremhæver, at det kommende højhus vil skabe liv i og omkring bygningen. Der bliver blandt andet caféer og butikker i stueplan, ligesom der bliver en grøn taghave på det gamle kornlager, som selve højhuset bygges sammen med.

Fremgang i seneste offentliggjorte årsregnskab
Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S har endnu ikke fremlagt årsregnskab for 2020. I 2019 overgik selskabet resultatforventningerne, som blev et år, hvor investeringsporteføljen blev øget med 1 milliard kr.

Læs om selskabets resultater i 2019 og forventninger til 2020 i:

Olav de Linde forventer nyt trecifret millionoverskud i 2020

 

Fakta: Mindet 6-kontorhøjhusprojekt

– Mindet 6 er en sammenbygning af et gammelt kornlager på Sydhavnen i Aarhus med et moderne højhus på 145 m i højden (40 etager).

– Kontorhus med cirka 2.000 arbejdspladser

– Butikker og restauranter i den eksisterende bygning

– Taghave på taget af det nuværende kornlager

– Fokus på bæredygtighed – ambition om blandt andet DGNB-certificering

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder