Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Lokale investorer køber sønderjysk erhvervsejendom

Skærbæk Erhvervspark, som blandt andet tæller lokale træproducenter, har netop af Velux Gruppen købt den ejendom i sønderjyske Skærbæk, hvor Velux har fremstillet trækomponenter.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af de godt 33.000 kvm og skal nu også stå for de resterende udlejninger af 4.400 kvm opvarmet til lager eller produktion og 2.800 kvm til koldt lager i bygningerne for de nye ejere.

– Min klare forventning er, at der vil være stor interesse for de to lejemål, da det er regulære lagerlokaler af høj kvalitet, siger partner Morten Rask Koch Dahl, EDC Erhverv Poul Erik Bech Aabenraa.

Ejendommene ligger i et industrikvarter på Industrivej 13 og 26 i Skærbæk i Tønder Kommune. På fabrikken fremstillede Velux trækomponenter til ovenlysvinduer i mere end 50 år, indtil produktionen stoppede i april 2021.

Læs alle nyheder om transaktioner her

Læs alle nyheder om industriejendomme her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder