Niams landechef i Danmark, Michael Berthelsen. Foto: Wilfred Gachau

Niam køber 346 boliger af Milton Huse

Virksomhederne Milton Huse og Niam har indgået en handel, som omhandler fem nye boligprojekter, der i alt vil svare til 346 boliger forskellige steder i landet, som Milton Huse skal opføre, og som den svenske investor Niam efterfølgende overtager.

Det oplyser Milton Huse uden at komme ind på handelsprisen.

Tilbage i september indgik de to selskaber et samarbejde om 244 nyopførte rækkehuse på Sjælland og Fyn.

– Vi er glade for at kunne forlænge vores samarbejde med Milton Huse efter vores første aftale tidligere på året. Vi ser Milton Huse som en kompetent og professionel boligudvikler, og vi tror på, at strategiske partnerskaber vil skabe gavnlige win-win situationer. Sammen med Milton Huse ser vi fortsat attraktive muligheder for at udvikle nyopførte og energieffektive huse i tilknytning til naturen i mange dele af landet, udtaler Michael Berthelsen, dansk landechef for Niam, om den nye handel.

Milton Huse er i gang med det nye projekt, og de første boliger forventes klar til indflytning i 2022, mens hele projektet forventes at stå færdigt i første halvdel af 2025.

– Vi er stolte over, at Niam har besluttet at styrke samarbejdet med Milton Huse, hvilket er i tråd med vores strategi omkring langsigtede partnerskaber med professionelle investorer. Endnu en gang har vi været meget glade for processen, vi har haft med Niam og deres team, der som altid agerer professionelt med højt fokus på at skabe de bedste forhold for deres lejere i alle deres projekter i Danmark, siger Erik Rehnquist, adm. direktør og ejer af Milton Huse.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder