2E Group sælger byggegrund til boligprojekt

Bygge- og ejendomsudviklingsselskabet 2E Group sælger en grund til et boligprojekt til 90 rækkehuse på Thygesminde Allé i Fredericia. 2E Group erhvervede grunden under finanskrisen i 2010. Grunden er lokalplanlagt og der er udviklet bebyggelsesplan med mulighed for opførelse til 90 rækkehuse.

Køberen af grunden inkl. bebyggelsesplanen er Milton Huse i Horsens. 2E Group har primært i dag sine byggeaktiviteter i Storkøbenhavn og valgte derfor at takke ja tak, da der kom henvendelse om salg af byggegrunden fra Milton Huse.

Der var været arbejdet med udvikling af rækkehuse projektet igennem flere år og ansøgt om byggetilladelse dertil. Udviklingsprojektet medfølger i handlen til Milton Huse. Salget er sket direkte fra 2E Group til Milton Huse uden ejendomsmægler.

Læs også 2E Bolig del af stort boligprojekt i Brøndbys nye bydel (+)

Læs også 2E Group arbejder på boligprojekt med 62 boliger i Vejby ved Tisvilde (+)

Læs også Nyt 50.000 kvm lagerbyggeri i Taulov er en spekulativ trecifret millioninvestering

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder