Innovator skal bygge den første Netto i Vinge. Foto: Innovator.

Innovator opfører butik i Vinge

Frederikssund Kommune  indgik tidligere på året en betinget aftale med udviklingsselskabet Innovator om byggeri af boliger om køb af tre matrikler syd for Vinge Station. Den aftale er nu fuldbyrdet, og samtidig oplyser Innovator nu, at der er indgået aftale med supermarkedskæden Netto, som vil åbne butik i det nye byggeri, oplyser Innovator.

– Indkøbsmuligheder er jo noget af det, man forbinder med en by – og her er dagligvarer helt essentielt. Derfor er jeg rigtig glad for, at det første supermarked i Vinge nu er på tegnebrættet. Det vil blive et stort aktiv for de mange kommende nye beboere, og naturligvis også for de nuværende beboere i Vinge, Snostrup og St. Rørbæk, udtaler Frederikssunds borgmester John Schmidt Andersen (V).

Den nye aftale betyder, at Innovators kommende 188 boliger samt Boligselskabet Rosenvængets kommende 198 almene boliger nu får kort til et supermarked i den nye by.

– Når vi kan udvikle i et åbent og tillidsfuldt samspil, som det er tilfældet med Frederikssund Kommune, så opnår vi sammen bedre løsninger, og vi glæder os til, at udviklingen i Vinge for alvor tager fart. Selvfølgelig også tak til Netto for at se perspektiverne i at hoppe med ombord, udtaler Peter Søgaard, udviklingsdirektør i Vinge.

Også hos Salling Group, som ejer Netto ser de frem til at opføre en ny butik, oplyser koncernen.

– Vi i Salling Group har sammen med Innovater nøje vurderet potentialet i Vinge, og med de initiativer, der allerede er i søen fra bl.a. Domea og Innovater, tror vi på et langsigtet solidt kundegrundlag til en Netto butik. Så vi glæder os til at tage del i Vinge Bys udvikling, fortæller Carsten Hadsbjerg,Head of Development i Salling Group.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder