COO Lene Mylin, 2E Group. Foto: 2E Group

Ny direktør i 2E skal sørge for ordentlighed og ansvarlighed

Bestyrelsen i den nordjyske ejendomsudviklingskoncern 2E Group har ønsket at strukturere og professionalisere organisationen, og i den forbindelse er Lene Mylin 1. december tiltrådt som COO, driftsdirektør. Hun indgår i direktionen og får den daglige ledelse af selskabet.

Målet med ansættelsen er at professionalisere rutiner og strukturer og sikre endnu mere og hurtigere, men kontrolleret vækst – samtidig med at koncernens mål med blandt andet ESG og bæredygtighed sættes endnu mere på dagsordenen og integreres i alle projekter, der udvikles og bygges. Jesper Skovsgaard har efter mange år i front for 2E længe ønsket at træde i baggrunden og også hellige sig private investeringer i sit selskab TSG Capital.

Skal stå på mål for ordentlighed og ansvarlighed 
Lene Mylin, der er cand.jur. fra Aarhus Universitet, kommer fra en stilling som direktør i ejendomskoncernen Tækker Group i Aarhus, hvor hun har været ansat i 17 år.

– Jeg glæder mig til udfordringen og samarbejdet med den øvrige ledelse og bestyrelsen. Det overordnede projekt, som 2E Group er i gang med, er både spændende og rigt på perspektiver.

– Jeg skal med min erfaring bidrage til at lægge den rigtige strategi og implementere den – samtidig med, at jeg skal stå på mål for, at vi er et selskab, der bekender sig til gode dyder som ordentlighed, ansvarlighed og respekt over for både det enkelte menneske samt kunder og partnere, vi arbejder sammen med, siger 56-årige Lene Mylin.

Berlin og Aarhus
Adm. direktør, ejer og stifter Jesper Skovsgaard, 2E Group, siger om ansættelsen af Lene Mylin som COO:

– Det er en meget erfaren og meget dygtig spiller, vi får på holdet i Lene Mylin. Bestyrelsen har noteret sig, at hun i sit tidligere job styrede Tækker Group succesfuldt gennem og ud af finanskrisen – og at hun succesfuldt har købt og solgt flere tusinde lejligheder, blandt andet i Berlin og været med til at udvikle den helt nye bydel Nye i Aarhus Nord, så vi glæder os til at skabe resultater sammen med hende.

2E Group blev stiftet i 1996 af Jesper Skovsgaard, der stadig er eneejer af ejendomsudviklingskoncernen med hovedsæde i Aalborg. Koncernen havde på balancedagen 30. september 2020 gældsforpligtelser for i alt 936 millioner kr. mod 563 millioner kr. året før.

Læs mere om 2E Groups 2019/20-resultater og 2020/21-forventninger i:

2E Groups overskud falder til 35 millioner kr. – men øjner øget indtjening

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder