Ejendomsdagene 2021 lagde ud med en åbningssamtale mellem adm. direktør og partner Claus Mathisen, Nrep, og chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media. Foto: Claus Sall/TT Film

Årets ejendomsevent på dansk jord skudt i gang – masser af optimisme i branchen

235 fremtrædende aktører i den danske ejendomsbranche deltager torsdag og fredag på Estate Medias konference Ejendomsdagene 2021, som for tredje år i træk foregår på Marienlyst Strandhotel i Helsingør.

Blandt en lang række af personer, der skal på scenen og debattere og belyse ejendomsbranchens tilstand og fremtid med muligheder og faldgruber, er adm. direktør og partner Claus Mathisen, Nrep, Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED, partner og stifter Merete Larsen, Sustainable Law, adm. direktør Mette Kynne Frandsen, Henning Larsen Architects, kreativ chef Nina Clement fra Mangor & Nagel Arkitekter samt Rasmus Nørgaard, der er stifter af det nystiftede ejendomsselskab Home.Earth med fokus på byudvikling med tredobbelt bundlinje.

Masser af optimisme i branchen
Langt de fleste aktører i ejendomsbranchen har indtil videre haft et stærkt år efter et udfordret 2020, som skar markant i mange virksomheders top- og bundlinje. Men nu er der fuld gang i hjulene igen – og der er masser af optimisme og tro på fremtiden.

Adspurgt af chefredaktør og moderator Kamilla Sevel, Estate Media, svarer 9 ud af 10, af de over 200 deltagere på Ejendomsdagene, at 2021 indtil videre har været et forretningsmæssigt godt år. På spørgsmålet ’Har 2021 været et forretningsmæssigt godt år?’ svarer mere præcist 90 procent ’ja’, 7 procent ’ved ikke’ og blot 3 procent ’nej’.

På spørgsmålet ’Forventer du, at det går bedre med din forretnings bundlinje om 1 år?’, svarer 92 procent ’ja’ og 8 procent ’nej’.

Årets udgave af Ejendomsdagene er den 10. i rækken.

Læs også Highlights fra første dag af Ejendomsdagene 2021

Se også Billedgalleri: Ejendomsdagene 2021





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder