Partner og stifter Merete Larsen, Sustainable Law, og Rasmus Nørgaard, der er stifter af det nystiftede ejendomsselskab Home.Earth med fokus på byudvikling med tredobbelt bundlinje. De taler her om bæredygtighed. Foto: Claus Sall/TT Film

Se stort galleri: Ejendomsdagene 2021

235 fremtrædende aktører i den danske ejendomsbranche deltager torsdag og fredag på Estate Medias konference Ejendomsdagene 2021, som for tredje år i træk foregår på Marienlyst Strandhotel i Helsingør.

Årets udgave af Ejendomsdagene er den 10. i rækken.

I aften uddeles Ejendomspriser 2021 inden andendagen af Ejendomsdagene 2021 i morgen, fredag.

Læs mere i Årets ejendomsevent på dansk jord skudt i gang – masser af optimisme i branchen

Læs også Highlights fra første dag af Ejendomsdagene 2021

 

Ejendomsdagene 2021 lagde ud med en åbningssamtale mellem adm. direktør og partner Claus Mathisen, Nrep, og chefredaktør Kamilla Sevel. Foto: Claus Sall/TT Film
235 fremtrædende aktører i den danske ejendomsbranche deltager på Ejendomsdagene 2021, som igen foregår på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Foto: Claus Sall/TT Film
Årets udgave af Ejendomsdagene er den 10. i rækken. Foto: Claus Sall/TT Film
Resistens eller renter – økonomisk analyse i en brydningstid af cheføkonom Las Olsen, Danske Bank. Foto: Claus Sall/TT Film
Store mængder kapital og begrænsede aktiver har skabt et udfordret marked, hvor jagten på de gode ejendomme har fået investorer og udviklere til i højere grad at rette blikket mod fremadstormende markeder uden for København. Det talte Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED, (billedet) og adm. direktør og partner Erik Andresen, Nordicals A/S, om. Foto: Claus Sall/TT Film
Adm. direktør og partner Erik Andresen, Nordicals A/S. Foto: Claus Sall/TT Film
Partner og stifter Merete Larsen, Sustainable Law, og Rasmus Nørgaard, der er stifter af det nystiftede ejendomsselskab Home.Earth med fokus på byudvikling med tredobbelt bundlinje. De taler her om de tre bæredygtighedsdagsordener: Den klimamæssige, den sociale og den økonomiske. Foto: Claus Sall/TT Film
Partner og stifter Merete Larsen, Sustainable Law. Foto: Claus Sall/TT Film
Chefredaktør og moderator Kamilla Sevel, Estate Media. Foto: Claus Sall/TT Film
’Speeddating’. Foto: Claus Sall/TT Film
’Speeddating’. Foto: Claus Sall/TT Film
En bølge af konsolideringer vælter i disse år ind over bygge- og ejendomsbranchen, og flere af landets største rådgivere har samlet kompetencerne i nye strukturer. Men hvordan påvirker det produktet, når branchen konsoliderer sig under ét tag? Hvilken indflydelse får det på fremtidens byggerier? Og hvad betyder det for bygherrerne og branchens struktur? Det talte adm. direktør Mette Kynne Frandsen, Henning Larsen Architects, og Jens Højgaard Christoffersen, Executive Vice President, Group CBDO, Cowi, om. Foto: Claus Sall/TT Film
Fremtidens ejendomme bliver digitale. Men hvordan bruger man Proptech rigtigt, så det skaber værdi i ejendomsporteføljen, og hvornår skal man gå ind på hvilke områder? Hvordan får man størst værdi ud af at investere sine ressourcer, og hvad er den rigtige strategi for porteføljer lokalt og på tværs af lokationer og segmenter? Det talte Managing Director Nadim Stub, Proptech Denmark, og adm. direktør Rikke Lykke, Deas Gruppen, om. Foto: Claus Sall/TT Film
Managing Director Nadim Stub, Proptech Denmark. Foto: Claus Sall/TT Film
Johannes Torpe, grundlægger af og kreativ direktør i Johannes Torpe Studios. 50 km nord for den ungarske hovedstad, Budapest, har en forladt betonkonstruktion i et gammelt stenbrud ligget i dvale siden starten af 00’erne. Men nu er arkitektfirmaet Johannes Torpe Studios i gang med at omdanne det til et luksuriøst wellnessresort med 210 værelser, delvist underjordiske spabygninger, aromaterapi, dampbade og finske saunaer. Hvad er den gode idé i et marked fyldt af gode projekter? Og hvordan omsættes det til et rentabelt luksushotel? Det handlede Johannes Torpes indlæg om. Foto: Claus Sall/TT Film

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder