Jeppe Erikstrup Møller. Foto: Gefion Group

Gefion Group styrker sit projektudviklingsteam

1. juni starter Jeppe Erikstrup Møller som projektudviklingschef i det københavnske udviklingsselskab Gefion Group. Han kommer fra DSB Ejendomme, hvor han siden starten af 2018 har arbejdet for den midlertidige udvikling af Jernbanebyen.

I Gefion Group får Jeppe Erikstrup Møller, 43 år, især fokus på udvikling af kommune- og lokalplaner. Han er uddannet byplanlægger fra Københavns Universitet og har kommunal erfaring som byplanlægger og -udvikler.

Jeppe Erikstrup Møller har senest arbejdet med ejendomsudvikling i DSB Ejendomme, hvor han blandt andet var ansvarlig for DSB ejendommes indsats for at aktivere stationsbygninger i hele landet. Jeppe Erikstrup Møller har 12 års kommunal erfaring som byplanlægger og – udvikler. Han har haft eget rådgivningsfirma med primært fokus på rådgivning om planforhold og udviklingspotentialer.

Gefion Group har de seneste måneder solgt og færdiggjort en del projekter, og derfor er der sat fart på udviklingen af nye ejendomsprojekter. Med Jeppe Erikstrup Møller ombord bliver Gefions projektudviklingsteam styrket med flere og nye kompetencer.

– Vi glæder os til, at Jeppe Erikstrup Møller bliver en del af Gefion. Han kommer med mange års erfaring inden for udvikling af kommune- og lokalplaner. Med ham i vores projektudviklingsteam har vi et stærkt team til vores nye udviklingsopgaver, siger adm. direktør, medejer og medstifter Thomas W. Færch, Gefion Group.

Læs også Europa Capital køber boliger for godt 650 millioner kr. af Gefion

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder