Adm. direktør Lars Ismiris, LEA Ejendomspartner. Foto: EDC Poul Erik Bech

LEA flytter hovedkontor til København

Ejendomsadministrationsselskabet LEA Ejendomspartner, der er en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen, og som arbejder med ejer-, andelsboligforeninger og udlejningsejendomme, flytter fra Herlev til Bremerholm 31 i København K. Det sker ’som et centralt led i en vækststrategi’.

– Siden jeg i 2019 startede hos LEA Ejendomspartner, har vi arbejdet for at knytte os endnu tættere til koncernens værdikæde. Vi har et rigtig godt fundament, og det bliver kun forstærket af, at vi kan trække på mange forskellige kompetencer. Vi flytter nu vores medarbejdere ind til Poul Erik Bechs hovedsæde, hvor der sidder mere end 100 medarbejdere, heriblandt erhvervsmæglere, valuarer og specialister. Vi kommer med andre ord til at få et endnu tættere arbejdsmiljø med sparring og idéudveksling, og det ser vi meget frem til, siger adm. direktør Lars Ismiris, LEA Ejendomspartner.

Underskud i 2019
Udover Herlev-afdelingen, der flytter til København, har LEA Ejendomspartner kontorer i Kolding, Odense og Næstved med mere end 60 medarbejdere.

LEA har de senere år investeret i at udvikle og fremtidssikre virksomheden, fremhæver Lars Ismiris.

– Vi forventer at fortsætte vores transformation af virksomheden og udvikle vores kompetencer og ydelser, så vi også fremadrettet har en konkurrencedygtig virksomhed. Som en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen har vi nogle unikke muligheder for en langsigtet og ambitiøs vækststrategi, hvilket vi i fællesskab mener, der skal til for at stå godt rustet til fremtidens behov, siger Lars Ismiris.

LEA Ejendomspartner har endnu ikke fremlagt årsregnskab for 2020. I 2019 landede ejendomsadministrationsselskabet et underskud efter overskud i 2018.

Læs mere i Overskud dykker til underskud i LEA Ejendomspartner

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder