En højgravid Maria Brunander, Copenhagen Property Investment, fik Estate Media prisen som årets unge talent. Her sammen med fra venstre chefredaktør og partner Kamilla Sevel og markedsdirektør og partner Mira Trolle Scheel (th), Estate Media.

Ejendomsdagene: Unge i ejendomsbranchen mangler et skub

Det er de etablerede aktører i branchen, der skal give plads til de unge. Men det sker ikke altid. Det skal der arbejdes med i 2017, lød det fra deltagere på Ejendomsdagene.

Læs også om programmet her Fuldt fremmøde på Ejendomsdagene 2016

Deltagerne på årets Ejendomsdagene blev stillet overfor et vanskeligt spørgsmål: Hvad er det vigtigste, som branchen skal arbejde med mod 2017?

Spørgsmålet faldt i forbindelse med en kort workshop, der fik deltagerne til at sparre på tværs. Og svaret var klart fra flere af grupperne i en 15 minutters, at det vigtigste er at få fornyet branchen, taget digitaliseringen ind for alvor og nye trends og tendenser til at præge udviklingen fremadrettet.

Og hvordan gøres det bedst. Ja, en vej er at sørge for at være opmærksom på at tage unge ind, rekruttere bredt og lade de unge få et ansvar og medindflydelse på de beslutninger, der bliver truffet i ejendomsbranchen.

Når der samtidig er ved at opstå knaphed på nogle former for arbejdskraft, så er det nok også et af de parametre, der rent faktisk kan få unge til at vælge ejendomsbranchen.

Det var nogle af konklusionerne i workshoppen, og de lå godt i tråd med, at den særlige kategori i prisuddelingen af Estate Media priserne i år var netop Årets Unge Talent. Her vandt Copenhagen Property Investments Maria Brunander i tæt konkurrence med Kenneth Horst Hansen fra Københavns Kommune, Esben Thorlacius fra Over Byen Arkiekter, Katrine Falkenløve Erichsen fra Red Property Advisers og Jacob Smergel-Krog fra Patrizia Nordics.

Læs også Estate Media priserne gik til….

Læs om startskuddet til Ejendomsdagene her

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder