Kristina Rytter

Boligorganisation finder ny byggechef i Kuben Management

Kristina Rytter er tiltrådt som byggechef i AL2bolig, som er en mellemstor, østjysk boligorganisation med administration i Tilst ved Aarhus.

Kristina Rytter, som bliver en del af direktionen i AL2bolig, er uddannet arkitekt og kommer fra en stilling som chefrådgiver i bygherrerådgivningsvirksomheden Kuben Management. Hun har tidligere været blandt andet kunstkonsulent i Midtjyllands Kunst Center, og så har hun erfaring med bygherrerådgivning og projektudvikling fra D.A.I.

Læs også Kuben Management vender minus til plus – forventer mere fremgang

Som ny byggechef i AL2bolig får Kristina Rytter ansvaret for en lille byggeafdeling. Byggeafdelingen har alt nybyggeri i AL2bolig samt de renoveringer, som godkendes af AL2boligs byggeudvalg.

– Det betyder, at vi i løbet af efteråret afvikler vores faste og gode samarbejde med byggedirektør Ole Nielsen fra Boligselskabet Sct. Jørgen, oplyser AL2bolig på Linkedin.

Geografisk dækker AL2bolig et område fra Hadsten i nord til Tranbjerg i syd og fra Hammel i vest til Hjortshøj i øst.

Knap 100 ansatte sørger for den daglige administration af boligerne, når det drejer sig om at renovere, udleje, reparere, servicere og at kommunikere med beboerne.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder