Jesper Kjer. Foto: Newsec

Newsec mister tidligere chef for asset management – skifter til ATP

(Artiklen er opdateret 18. september kl. 12.55 med korrekt titel)

Jesper Kjer, der fra oktober 2016 til december 2019 var Head of Asset Management i Newsec, men senest har haft en stilling som Senior Customer Relations Manager samme sted, skifter til en stilling som asset manager i ATP Ejendomme – Danmark næststørste ejendomsinvestor.

Som asset manager kommer Jesper Kjer til at arbejde strategisk og proaktivt med udviklingen af porteføljen.

–  Jeg brænder for ejendomme og kundeoplevelser og har arbejdet mere end 20 år i ejendomsbranchen. Jeg glæder mig til at bidrage med min 360 graders værktøjskasse og videreudvikle de mange spændende ejendomme i ATP Ejendommes portefølje, siger Jesper Kjer.

Jesper Kjer, der er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler fra CBS i 2002, får sin daglige gang hos ATP Ejendomme i Gothersgade i København K, når han tiltræder 1. november.

Jesper Kjer, der sammenlagt har været i Newsec i 14 år, har tidligere arbejdet for først Estate Mæglerne og siden Lokalbolig.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder