Lars Gøtke. Foto: Muusfoto

Ny direktør for DSB Ejendomme hentet i ATP Ejendomme

Lars Gøtke bliver ny direktør for DSB Ejendomme.

Dermed overtager Lars Gøtke posten efter Mogens Kornbo, som kort bestred posten, inden han tidligere på året vendte tilbage som direktør for Center for Ejendomme (CEJ) i Region Hovedstaden.

Mogens Kornbo nåede blot at være direktør for DSB Ejendomme i få måneder efter daværende direktør Jes Transbøl, som i starten af november 2019 meddelte, at han stoppede, hvorved rekrutteringsprocessen blev sat i gang for at finde en afløser.

Læs mere i Mogens Kornbo stopper som underdirektør i DSB Ejendomme efter kort tid

Læs også Jes Transbøl stopper i DSB

– Jeg er rigtig glad for, at Lars Gøtke har sagt ja til jobbet som direktør i DSB Ejendomme. Lars har bred erfaring med de mange forskellige opgaver på området, ligesom Lars har betydelig ledelseserfaring og mange gode resultater bag sig i en lang karriere på ejendomsområdet, siger økonomidirektør Thomas Thellersen Børner, DSB.

Nordea Ejendomme og Tryg Ejendomme
61-årige Lars Gøtke kommer fra en stilling som underdirektør i ATP Ejendomme og har tidligere været hos blandt andet World Trade Center DK, daværende Nordea Ejendomme og Tryg Ejendomme.

– Jeg glæder mig meget til at tiltræde stillingen hos DSB Ejendomme. DSB har en af Danmarks mest varierede ejendomsporteføljer. Jeg vil gøre mit til at sikre, at ejendomsporteføljen forvaltes på den mest økonomisk fordelagtige måde med respekt for kundernes, virksomhedens og jernbanens behov gennem en kommerciel strategi, siger Lars Gøtke, som oprindeligt uddannet arkitekt og har siden taget en HD i finansiering.

Lars Gøtke tiltræder som direktør i DSB Ejendomme den 15. august.

Jes Transbøl har siden december 2019 været adm. direktør i Refshaleøens Ejendomsselskab.

Læs mere i Her er DSB Ejendomme-direktør Jes Transbøls nye topjob

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder