Patrizia vokser i første halvår af 2020 – fastholder forventninger

Patrizia oplevede fremgang i første halvår af 2020. Det fortæller virksomheden om i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at man på trods af corona-nedlukningen har tjent et overskud på 74 millioner euro mod 79 millioner euro samme periode sidste år.

Resultatet er tilfredsstillende for kapitalforvalteren set i lyset af, at sidste års første halvår var et særdeles godt halvår for Patrizia.

I første halvår af 2020 blev Patrizia betroet med 0,6 milliarder euro ny investeringskapital, hvilket er en stigning på 31 procent i forhold til samme periode i 2019. Patrizia har nu 45,5 milliarder kr. under forvaltning, hvilket er en stigning på 2,3 procent fra udgangen af 2019.

– Covid-19-pandemien har medført en mindre investeringslyst med færre transaktioner på ejendomsmarkedet. Patrizia har dog klaret sig godt igennem denne exceptionelle tid og dermed vist sig som en troværdig og stabil forretningspartner. I andet kvartal var vi i stand til at lukke en række ejendomshandler af høj kvalitet… og vi er sikre på at vi vil komme endnu stærkere ud på den anden side af krisen, siger adm. direktør Wolfgang Egger.

Patrizia fastholder deres forventninger til hele året.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder