Katrine Enø var på Estate Medias liste over de største talenter i den danske ejendomsbranchen i 2021 - Ung i Ejendom.

Katrine Enø: – Når jeg har ignoreret min intuition, har jeg set konsekvenserne af det

Som 31-årig blev Katrine Enø udnævnt til associeret partner i projektmægleren Stad Projekt. En struktureret og serviceminded tilgang til sit arbejde, fik hende på Estate Medias liste over de største talenter i ejendomsbranchen i 2021 – Ung i Ejendom.

Her blev hun nomineret af en kunde med ordene:

– Katrine er en dygtig ejendomsmægler, som er dybt fagligt funderet og går professionelt til opgaven. Hun er serviceminded og struktureret i sin tilgang og får opgaverne løst på et højt fagligt niveau. Hun er arbejdsom og repræsenterer fremtidens ejendomsbranche af unge med fokus på høj faglighed.

Stad Projekt blev i 2023 solgt til EDC Erhverv Poul Erik Bech Projekt, men i slutningen af 2023 forlod Katrine Enø selskabet. I dag er hun salgs- og udlejningschef i Ikano Bolig.

I forbindelse med Ung i Ejendom 2024, hvor man nu kan indstille sin kandidat via det her link, har vi bedt Katrine Enø svare på fire spørgsmål, der sigter mod at inspirere og give perspektiver til både unge og gamle i branchen.

Hvad er det vigtigste, du har lært i din karriere?
En af de vigtigste lektioner, jeg har lært, er værdien af at være nysgerrig og modig nok til at stille “de dumme” spørgsmål og sige det højt, hvis der er noget, man ikke ved eller kan finde ud af. Ofte kan de spørgsmål, der ikke bliver stillet, være dem, der afdækker de mest afgørende indsigter. Jeg har lært, at man aldrig skal være bange for at spørge ind til det, der er usagt, og i høj grad stole på sin intuition og mavefornemmelse. Med erfaringen kommer en bedre evne til at mærke efter, hvad der føles rigtigt, og det har givet mig en større ro og selvsikkerhed i mine valg. Det har især været tydeligt i de situationer, hvor jeg har lært af mine fejl – når jeg har ignoreret min intuition og senere set konsekvenserne af det.

Hvilket råd ville du give til unge i branchen?
Mit vigtigste råd til unge i branchen er, at følge den samme nysgerrighed og intuition, som har guidet mig. Det er afgørende at turde stille spørgsmål, selv når man føler, at det burde være indlysende. Det er i denne proces, at man vokser og opbygger en dybere forståelse for både sit fag og sig selv. Samtidig er det vigtigt at finde sin egen vej og stole på sine beslutninger. Intuition og evnen til at mærke efter er noget, man kan udvikle, og det vil hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger – både fagligt og personligt.

Hvad er du mest stolt af at have opnået i din karriere indtil nu?
Det, jeg er mest stolt af, er, at jeg har formået at finde en balance mellem min karriere og mit familieliv. Det har været en rejse at nå hertil, og jeg har hørt mange sige, at ”work-life-balance” blot var en myte. Men jeg har bevist for mig selv, at det er muligt at finde en balance, hvor jeg både kan forfølge mine karrieremæssige ambitioner og være til stede for min familie. Efter min barsel har jeg arbejdet aktivt på at finde den rigtige balance, og jeg er i dag stolt af at have fundet et niveau, hvor jeg føler mig både professionelt tilfreds og personligt opfyldt.

Hvad har været den største udfordring?
Min største udfordring har været at navigere i de forventninger, som både jeg selv og andre har haft til mig. Ofte har jeg følt et pres over at skulle leve op til andres forventninger, hvilket har gjort det svært at identificere, hvad der egentlig er det rigtige for mig. Det har krævet en del refleksion og tid at blive klar over, hvad jeg virkelig ønsker, og at turde gå efter det, selv når det har betydet, at jeg har følt, at jeg har skuffet nogen. At finde den indre klarhed og stå ved mine valg har været en udfordring, men også en stor personlig sejr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder