Rasmus Brandt Lassen. Foto: Mikkel Østergaard

Danmarks tredjestørste ejendomsejer skal have ny direktør

Bygningsstyrelsen skal have ny adm. direktør.

Den nuværende, Rasmus Brandt Lassen, skifter 1. november til DI Byggeri, hvor han skal være ny branchedirektør.

Bygningsstyrelsen er en markant, men relativt stille spiller på det danske ejendomsmarked, da der ikke er tale om en kommerciel aktør. Bygningsstyrelsen vigtigste opgave er at sikre, at statens medarbejdere har fysiske rammer.

Styrelsen indtager tredjepladsen på den nyligt offentliggjorte liste over de 100 største ejendomsinvestorer i Danmark og har ejendomme for tæt på 60 milliarder kr.

Rasmus Brandt Lassen overtog som adm. direktør i Bygningsstyrelsen i 2018 fra Gyrithe Saltorp, der blev afskediget blandt andet i forlængelse af budgetoverskridelser i forbindelse med forskningsbyggeriet Niels Bohr Bygningen i Campus Nord i København.

Før sin tid i Bygningsstyrelsen var Rasmus Brandt Lassen byggechef i Københavns Kommune og chef for Københavns Ejendomme. Han kom ind i byggebranchen for over 12 år siden.

– I den tid har jeg oparbejdet stor passion for branchen. På trods af stigende kompleksitet og stor forskellighed i branchen, så oplever jeg en stærk fælles drivkraft mod at levere fantastiske byggerier og bidrage til den grønne omstilling, fortæller han.

Henrik Mielke, bestyrelsesleder i DI Byggeri, er glad for, at Rasmus Brandt Lassen har sagt ja til jobbet, hvor han kommer til at afløse Anders Stouge.

– Han kommer med en fænomenal erfaring fra byggebranchen. Jeg kender Rasmus som en imødekommende og meget løsningsorienteret person, og det er jeg sikker på, vil komme vores byggerimedlemmer til glæde og gavn, siger Henrik Mielke.

Rasmus Brandt Lassen kommer som ny branchedirektør i DI Byggeri til at repræsentere 6.700 virksomheder, som beskæftiger knap 120.000 medarbejdere i hele byggeriets værdikæde.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder