Deas har internt udpeget Mark Safir Nielsen som ny leder og direktør i afdelingen for Portfolio Management. Foto: Deas.

Mark Safir Nielsen bliver ny porteføljechef hos Deas

35-årige Mark Safir Nielsen bliver ny direktør i Deas’ porteføljeafdeling.

Her skal han, udover at få ansvaret for afdelingens medarbejdere og driften i afdelingen, varetage relationerne til investorerne og identificere potentialet for at udvikle samarbejdet, oplyser Deas.

– Jeg vil intensivere samarbejdet med vores kunder for at komme tættere på deres strategier inden for bæredygtighed, EU-taxonomi og certificeringer. Vi skal ikke kun sikre, at det daglige arbejde kører på skinner, men også være vores kunders nærmeste rådgiver, sier Mark Safir Nielsen.

Mark Safir Nielsen blev første gang ansat i Deas i 2017 som ejendomsadministrator. Siden har han haft skiftende stillinger inden for portfolio management. Han har blandt andet været hos C.W. Obel Ejendomme og OK-Fonden.

– Mark har et solidt kommercielt mindset, som kombineret med hans dybe kendskab til forretningen og gode samarbejdsevner gør ham til et naturligt valg til rollen som Director for Portfolio Management. Jeg er overbevist om, at han – sammen med de dygtige medarbejdere i afdelingen – kommer til at lykkes i rollen, siger adm. direktør Steen Amstrup.

Tirsdag offentliggjorde Deas, at Nikolaj Karlsson bliver ny afdelingsdirektør for foreninger i Deas. Han kom til virksomheden i marts efter to år i KAB, hvor han blandt andet var kundechef og driftchef.

Stor omvæltning i Deas
Deas a/s blev tidligere i år købt af finske PHM, der har Kasper Bygholm i spidsen i Danmark.

Det skete efter en lang salgsproces, hvor nu tidligere direktør i Deas a/s, Rikke Lykke, havde fået er klart mandat fra den britiske kapitalfond Montagu om at sælge hele Deas. Både Deas a/s og Deas Asset Management.

Mens salget af Deas a/s blev realiseret fortsætter arbejdet med at sælge Deas Asset Management.

Udover Deas a/s ejer PHM også det aarhusiansk funderede Taurus.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder