Trekløveren i Odense-bydelen Gartnerbyen. Foto: EDC

Odense-projekt fuldt udlejet i svært marked

Industriens Pension og ejendomsmæglerkæden EDC kan melde om alt udlejet i det nye boligprojekt ‘Trekløveren’ i Gartnerbyen i Odense.

Projektet indeholder 89 nyopførte lejeboliger.

Markedet i Odense har været præget af et relativt stort udbud af nye boliger og derfor risiko for lidt større tomgang.

Derfor er det også opsigtsvækkende, at boligprojektet nu står fuldt udlejet til indvielsen den. 30 august.

Ejendomschef i Industriens Pension, Søren Tang Kristensen, peger på placeringen af projektet som en af årsagerne til den vellykkede udlejning. Den nye bydel er opført lige over to kilometer fra Odense centrum, en kilomet fra Odense Stadion og lige under tre kilometer fra parken Munke Mose.

– Gartnerbyen er blevet en ny attraktiv bydel, konstaterer han.

Parkeringspladser som driver
Partner i EDC Odense Poul Erik Bech, Morten Nancke, tilføjer en anden forklaring.

– En af grundene til udlejningssuccesen er, at de henvender sig til mange forskellige segmenter; både studerende, småbørnsfamilier og pensionister. De lejligheder, der har haft den største efterspørgsel, er udlejet sammen med en tilhørende parkeringsplads.

Gartnerbyen består af i alt ca. 1.900 ejer- og lejeboliger til unge, familier og ældre med tilhørende grønne områder og et butikstorv.

Den er opført på en grund, der tidligere husede blomstergrossisten GASA og har fået sit navn derfra.

Entreprenørvirksomheden Skjøde er totalentreprenør på det nye byggeri, mens Arkitema Architects har stået for arkitekturen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder