Anders Østergaard Hansen. Foto: Slättö

Tidligere Nrep’er bliver landechef for svensk investor

Den svenske investor Slättö har udnævnt Anders Østergaard Hansen som ny chef for Danmark.

Ansættelsen markerer samtidig selskabets officielle indtog på det danske marked.

Danmark bliver det tredje marked for Slättö, der begyndte i Sverige i 2013 og ekspanderede til Finland i 2021.

Slättö er bygget op gennem opkøb via fonde og har i dag enheder for 2,5 milliarder kr. i porteføljen.

Anders Østergaard Hansen var i en håndfuld år en del af Nrep, hvor han var director i Nreps kontor-afdeling, Woods. De seneste år har han været i gang med at lave sin egen investerings- og rådgivningsvirksomhed, men af hans Linkedin-profil har det også været klart, at han var “Open to work”.

– I Danmark vil vi forsøge at gentage den succes, som vi har haft i Finland, hvor vores portefølje lyder på 300 millioner euro. Vores tilgang til at gå ind i et nyt marked er, at vi skal have stærk lokal viden, lave handler off-market og have fokus på små og mellemstore investeringer, siger Erik Dansbo, partner og chief investments officer i Slättö.

Kigger på bolig, logistik og industri
Erik Dansbo siger videre, at Slättö har haft kig på Danmark længe, og ser muligheder indenfor bolig, let industri, logistik og hotel.

– Vi mener, at timingen er rigtig nu i forhold til at lave vores første investering i Danmark i et af de segmenter.

Anders Østergaard Hansen er begyndt sit nye job 1. august og ser frem til samarbejdet.

– Virksomheden har et stærkt hold og en entreprenør-kultur. Jeg tror på, at det er det, der er brug for i et marked, hvor der er skiftende lokale markedsforhold. Det giver mulighed for proaktive investorer som Slättö.

Svenskere på vej tilbage
De mange svenske investorer har det seneste år været presset af øgede renter og faldende værdier af deres ejendomme. Det har ført til, at de har trukket sig fra blandt andet det danske marked.

Men på det seneste er de begyndt at vende tilbage.

Slattö er et eksempel på det, et andet er Catena, der op til sommeren meldte deres indtog på det danske marked ved at ansætte Mikael Tröbjom Johansen som regional manager.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder