Morten Olsen. Foto: Halberg & Olsen

Halberg & Olsens udviklingsselskab med stort overskud

Erhvervsmægleren Halberg & Olsens udviklingsselskab – Innovation – er er kommet ud af 2023 med et overskud på 15,8 millioner kr. før skat, hvilket er 10 millioner kr. bedre end i 2022.

Det er selskabets bedste resultat siden stiftelsen i 2021 og er et direkte resultat af de jordudviklinger, som blev igangsat i 2021 og afsluttet i 2023, lyder det.

I 2023 afleverede de ni projekter med byggeretter til opførsel af over 700 boliger fordelt over hele landet.

Alligevel var selskabet faktisk noget under budgettet på cirka 2.000 byggeretter, fortæller adm. direktør Morten Olsen.

– Den stigende inflation og renteudviklingen kom i vejen. Her i 2024 mærker vi igen optimisme i markedet og stor efterspørgsel på byggeretter i Jylland, Fyn og særligt på Sjælland, hvor vi pt. næsten må melde alt udsolgt på leveringen i 2024 og 2025, siger han.

Halberg & Olsen Innovation er et udviklingsselskab under Halberg & Olsen Holding. Innovation udvikler landbrugsjord til byggejord i hele Danmark, primært til opførelse af rækkehuse og erhverv, herunder logistik.

Halberg & Olsen Holding kom ud af 2023 med et plus på 8,66 millioner kr. før skat.

Halberg & Olsen Innovation blev stiftet i 2021 med det formål at udvikle byggejord til opførelse af tæt–lav bebyggelse i hele Danmark.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder