Screenshot

Nomineret til Ejendomsprisen 2024: Salget af Deas til PHM

Den 5. september på Ejendomsdagene uddeles årets ejendomspriser. Henover sommeren bringer vi hver dag et indblik i de projekter, der er nomineret. I dag fra kategorien Årets transaktion.

Den tredje transaktion, der er nomineret i kategorien, er salget af Deas til PHM.

Transaktionen er nomineret, fordi den igennem et langt forløb har været mødt af udfordringer, men nu er det lykkedes. PHM blev køberen af Deas, og det er godt, for det har ikke været sundt for branchen, at så stor en virksomhed har været uofficielt til salg igennem så lang tid.

Det var et af de opdrag Rikke Lykke fik, da hun blev sat ind, og hun lykkedes. Dermed er der skabt en ny konkurrencestruktur, der bliver en administrationsgigant i Danmark, da PHM i forvejen har købt det fusionerede Taurus og Ejendomsvirke.

Ejendomsprisen består som altid af 5 individuelle priser i 5 kategorier med 5 nominerede i hver.

I 2023 stemte næsten 4.000 læsere på, hvem der fortjente priserne, og vi håber, at mindst lige så mange vil være med i år til at sikre bredden og diversiteten i de endelige prisvindere.

Fra i dag og frem til 23. august er det muligt at stemme på, hvem der fortjener at stå på scenen og få overrakt priserne den 7. september, og hvem, der for alvor har gjort en forskel for branchen i år enten ved at have ydet en særlig indsats, have fundet på en ny smart måde at gøre tingene på i branchen eller simpelthen ved at tilføre branchen noget nyt.

Se alle tidligere vindere her

Se de nominerede her – bemærk, at man scroller inde i vinduet for at stemme i alle 5 kategorier:

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder