Frants Nielsen bliver ny adm. direktør hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Foto: Sjavit Maestro.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter henter ny adm. direktør

En af landets ældste arkitektvirksomheder, Vilhelm Lauritzen Arkitekter, får ny adm. direktør.

Det er Frants Nielsen, der 12. august indtræder i rollen og afløser Gyrithe Saltorp, som stoppede øjeblikkeligt i slutningen af november 2023.

– Vilhelm Lauritzen Arkitekter er en både markant og solid virksomhed, som jeg glæder mig til at blive en del af. Det bliver spændende at skulle videreudvikle arbejdet med den grønne omstilling og skabe en større internationalisering, siger Frants Nielsen.

Velkendt ansigt
Frants Nielsen er et velkendt ansigt i arkitektbranchen, hvor han har besiddet flere poster, blandt andet som kommerciel direktør hos Henning Larsen.

I februar 2023 valgte Frants Nielsen at forlade Dorte Mandrup efter otte år i spidsen. I september 2023 startede han som adm. direktør for Lendager Arkitekter hvor han fortsætter indtil han starter hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter i august.

– Gennem sin karriere har Frants vist, at han har en særlig evne til at få dansk arkitektur ud til vores nabolande. Han er derfor det ideelle valg til at føre tegnestuen videre ind i fremtiden, siger bestyrelsesformand i Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Karin Verland.

Vilhelm Lauritzen står bag projekter som udvidelsen af terminal 3 i Københavns Lufthavn, Spidsen af Nordø, DR Byen og flere internationale projekter.

I 2021 blev den tyske kapitalfond Findos hovedejer med 69,5 procent af arkitektvirksomheden. Siden har de investeret i Sted By og Landskab og Kjaer & Richter, som fungerer som datterselskaber.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder