Gyrithe Saltorp. Foto: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Gyrithe Saltorp stopper øjeblikkeligt som adm. direktør i Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Efter mere end fem år som administrerende direktør for Vilhelm Lauritzen Arkitekter træder Gyrithe Saltorp tilbage som adm. direktør.

Gyrithe Saltorp er stoppet som adm. direktør dags dato.

Bestyrelsen har igangsat arbejdet med at finde en efterfølger, fortæller Thomas West Jensen, partner i Vilhelm Lauritzen Arkitekter og del af den konstituerede ledelse.

– Nu går der en proces i gang hos os, hvor vi skal finde den profil, der skal stå i spidsen for næste runde af virksomhedens udviklingsrejse. I den mellemliggende periode har vi sammensat en erfaren interim ledelse, der sikrer en stabil drift af virksomhedens projekter og administration.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter har gennem de seneste fem år udvidet ejer- og partnerkredsen, opkøbt STED By & Landskab og den aarhusianske tegnestue Kjær & Richter og investeret i møbeldesign som nyt forretningsben. Altsammen med gennemgående pæne regnskaber stabilt over en årrække – ikke mindst set i lyset af et marked med stigende renter og materialepriser.

Nu står virksomheden overfor næste skridt i udviklingsrejsen og bestyrelsen ønsker nu en ny adm. direktør til at lede den næste del af arbejdet.

– Bestyrelsen og partnerkredsen vil gerne takke Gyrithe for hendes betydningsfulde og dedikerede indsats igennem en årrække og hendes store bidrag til virksomheden Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Gyrithe har været en vigtig del af den strategiske udvikling, som virksomheden har undergået. Nu går virksomheden ind i en fase, hvor vi har brug for andre kompetencer på øverste niveau, bl.a. inden for skalering af virksomheder internt, eksternt og også uden for landets grænser, siger Karin Verland, bestyrelsesformand i Vilhelm Lauritzen Arkitekter på vegne af ejerkredsen.

Der vil nu være en overgangsperiode på 4-6 måneder frem mod at bestyrelsen har identificeret en ny adm. direktør.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder