Gyrithe Saltorp tiltræder som adm. direktør i bygherrerådgivervirksomheden Bauherr. Foto: Bauherr.

Gyrithe Saltorp bliver ny adm. direktør i Bauherr

Gyrithe Saltorp tiltræder i dag som adm. direktør i bygherrerådgivervirksomheden Bauherr.

I slutningen af november stoppede Gyrithe Saltorp som adm. direktør i Vilhelm Lauritzen Arkitekter efter fem år, men nu kommer hun altså til at have sin daglige gang i Blox hos Bauherr.

Virksomheden, der blev stiftet i 2018 af civilingeniør Peter Fangel Poulsen og arkitekt Frederik Ejlers, beskæftiger cirka 20 medarbejdere fordelt på arkitekter, ingeniører, konstruktører, strateger, kommunikatører, økonomer og jurister – alt sammen nogle, der har erfaring med alle byggeriets faser.

– Det er en stor glæde for os endelig at kunne sige højt, at Gyrithe træder ind i virksomheden. Gyrithe har en lang – og for mange kendt og anerkendt – erfaring i byggebranchen, ikke mindst pa bygherresiden. Det er et stort skridt for os, at det er lykkedes at fa landet det her samarbejde, lyder det fra partner Peter Fangel Poulsen.

Gyrithe Saltorp har 30 års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen og været adm. direktør i steder som Bygningsstyrelsen, Københavns Ejendomme og PG Property Management og altså senest Vilhelm Lauritzen Arkitekter indtil november 2023.

Derudover er hun også med i en række bestyrelser.

– Bauherr er med til at løfte en vigtig opgave ved at understøtte, at bygherren kan lede sit byggeri aktivt, helhedsorienteret og professionelt. Jeg ser meget frem til at være med til at udvikle Bauherrs ydelser og metoder generelt, og ikke mindst arbejde med bygherrens tilgang til fremtidens mere bæredygtige og digitale byggeprojekter, siger hun.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder