Nicolai Irminger Axholm. Foto: Tetriis

Nicolai Irminger lander nyt job efter Tetriis-afsked

Nicolai Irminger Axholm er ny Development Director i ejendomsudviklingsvirksomheden Squaremeter.

Dermed har han fremtiden på plads, efter han sammen med flere andre var nødt til at stoppe i Tetriis i begyndelsen af året.

Hos Tetriis var Nicolai Irminger Axholm transaktionsdirektør.

I løbet af de seneste måneder har han nået at tage nogle mindre konsulentopgaver, som han vil afslutte samtidig med sit nye job.

– Fra nu af er det fuld fart med udvikling og asset management. Blandt andet et stort boligprojekt i Bådehavnsgade, et kontorprojekt på Hauser Plads og nye sager er på opgavelisten, siger han.

Giver nedslidte bygninger nyt liv
Squaremeter skriver om sig selv, at de er et dansk firma baseret i København med mange års erfaring inden for nænsom ejendomsrenovering og -udvikling. Deres kant i markedet er, at give nedslidte bygninger nyt liv og nye funktioner til gavn for lokalmiljøet.

Derudover driver de selv de steder, de udvikler, og deres engagement er langsigtet.

I forhold til at få nye opgaver ind i Squaremeter garanterer Nicolai Irminger Axholm, at han vil være aktiv i forhold til sine relationer i branchen.

– Jeg kommer helt sikkert til at række ud i netværket for at høre, hvad der er af muligheder derude, siger han.

Før sin tid hos Tetriis var Nicolai Irminger Axholm i mange år en del af By & Havn, hvor han var chef for udlejning af ejendomme.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder