Nicolai Irminger Axholm tiltræder 1. marts som transaktionschef i Tetris. Foto: Danny Gudnitz

Tetris ansætter tidligere profil i By & Havn som transaktionschef

Tetris har ansat tidligere chef for Ejendomme og Udlejning i By & Havn Nicolai Irminger Axholm som transaktionschef. Det sker for at sætte fart på opskaleringen af projektudviklings- og entreprenørkoncernen.

Efter 17 år i By & Havn – senest som udlejningschef – stoppede Nicolai Irminger Axholm i slutningen af 2019.

Læs mere i By & Havns udlejningschef siger op efter ny udlejningsstrategi

Tetris’ nyudviklede boligfællesskaber for seniorer Agorahaverne og de nye svanemærkede familieboliger, der bliver lanceret i år under navnet Kernehusene, bliver i disse år rullet ud over hele landet. Og med ansættelsen af Nicolai Irminger Axholm kommer Tetris-holdet til at stå endnu stærkere.

– Jeg glæder mig til at være med på den her rejse. Tetris skal jo være meget større end i dag, så vores fælles mission bliver at få sikret en stabil pipeline, så vi kan eksekvere endnu hurtigere og få endnu flere projekter ud til glæde for beboere og investorer. Så man kan sige, at vores vigtigste mission er, at Tetris når ud til endnu flere mennesker på en smartere måde, så vi kan lykkes uden at blive stressede undervejs, siger Nicolai Irminger Axholm.

Fart på udviklingen med Nrep
I sommeren 2019 købte den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep 50 procent af Tetris, og siden er udviklingen gået stærkt. Det gælder både for Kernehusene og for de bæredygtige seniorboligfællesskaber under navnet Agorahaverne, som er opført i Slagelse og Næstved, og som kommer til Fyn og Jylland i år.

– Vi har udviklet stærke og nyskabende koncepter for både seniorbofællesskaber og svanemærkede familieboliger, og vores analyser viser, at der er et stort uudnyttet potentiale for disse boliger over hele landet. Samtidig har interessen fra både kommuner og potentielle beboere været overvældende. Derfor er vi glade for at kunne byde Nicolai Irminger Axholm velkommen på holdet, så vi sikrer, at vi kan udbrede vores nyskabende boliger til hele Danmark, siger koncerndirektør, stifter og medejer Rasmus Friis, Tetris.

Nicolai Irminger Axholm tiltæder som transaktionschef 1. marts.

I december 2020 udvidede Tetris igen ejerkredsen.

Læs mere i Tetris udvider ejerkredsen

Læs også Nrep køber 50 procent af Tetris

Læs også Rasmus Friis: Det er en fremtidssikring af Tetris

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder