Hotelkoncernen Bühlmann har netop overtaget driften af Hotel Herman K i indre København. Bygningen blev opført i årene 1962-63 af Stadsarkitektens Direktorat og arkitekt Hans Chr. Hansen. Indtil 2013, har bygningen levet en anonym tilværelse som byens transformerstation, indtil stedet blev omdannet til hotel og restaurant af Dansk Ejendoms Management i 2016-2018. Foto: Bühlmann.

Hotelkoncern udvider portefølje med Københavnsk luksushotel

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder