Hotel Royal i Aarhus er i gang med en storstilet renovering. Foto: Bühlmann.

Hotel Royal skal renoveres for et tocifret millionbeløb

Det ikoniske Hotel Royal i Aarhus gennemgår i øjeblikket en gennemgribende renovering for op mod 20 millioner kr. Det sker, efter hotelkoncernen Bühlmann overtog forpagtningen af hotellet 1. maj 2023  – og de har høje ambitioner for det mere end 180 år gamle hotel på Store Torv i Aarhus.

Målet er, at Hotel Royal, som er byens ældste hotel, skal være Aarhus’ svar på Hotel d’Angleterre og være Danmarks førende boutique-hotel.

Renoveringen gik i gang 2. januar i år, og det forventes, at det står klar i maj 2024. Hotellet bliver renoveret en etage ad gangen, så gæster fortsat kan checke ind under hele renoveringen. Det er den svenske arkitekt- og indretningsvirksomhed Semrén & Månsson, der står for indretningen at hotellet og dets eksisterende 69 værelser. Derudover bliver der lavet fire værelser mere.

Semrén & Månsson står også bag indretningen af Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Det berømte atrium-område, der ligger i midten af bygningen lige ved Aarhus domkirke og bliver brugt til morgenmad, skal også renoveres. Foto: Estate Media/Kamilla Sevel.

Koncern med vokseværk
Hotel Royal bliver en tilføjelse til hotelkoncernen Bühlmanns portefølje, der i dag også består af Villa Provence i Aarhus, samt en række andre hoteller i Jylland.

  •  Scheelsminde Herregård
  • Aalborg Airport Hotel
  • Pier 5 Designhotel i Aalborg
  • Nørre Vosborg Herregård i Vestjylland
  • Villa Provence i Aarhus
  • Hotel Royal i Aarhus
  • Peak 12° Designhotel i Viborg
  • Billund Airport Hotel

Bühlmann oplyste i december, at de længe har arbejdet målrettet på at klargøre koncernen til en større vækstrejse med målet om, at blive en landsdækkende hotelkoncern.

Vores ambition er at blive en landsdækkende hotelkoncern indenfor en årrække. Vi har de seneste år arbejdet på at udvikle og styrke vores organisation, således vi har det rette fundament til at ekspandere og sætte nye standarder for branchen samtidig med, at vi skaber de bedste oplevelser for vores gæster og arbejdsplads for vores medarbejdere, forklarer ejer og direktør Anemette Bühlmann.
Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder