Claus Skytte, Deas
Claus Skytte

Claus Skytte stopper som adm. direktør i Vision Ejendomme efter et år

Claus Skytte har haft sidste dag som adm. direktør i Vision Ejendomme.

Det oplyser han på Linkedin.

Han er fratrådt sin stilling i sidste uge.

– Bestyrelsen i Vision Ejendomme ønsker fremover i højere grad at fokusere på den daglige drift og administration af porteføljen, hvorfor mine kompetencer, erfaring og netværk ikke i tilstrækkelig grad vil kunne udnyttes, og derfor er vi ikke længere det rette match for hinanden, skriver han.

Claus Skytte startede i Vision Ejendomme december 2022 og nåede lige præcis et år på posten som adm. direktør.

Tidligere adm. direktør vender tilbage
Han kom til Vision Ejendomme fra Deas Asset Management i forlængelse af, at de daværende direktører Peter Julius Jensen og Maria Brunander Vøgg, og stifter af Copi Group, Jesper Brunander, udtrådte af Vision Ejendomme i sommeren 2022.

Frem til Claus Skyttes ansættelse var Jens Bolding Jensen adm. direktør i selskabet.

Jens Bolding Jensen er nu tilbage den rolle fremgår det af CVR.

Vision Ejendomme er ejet af Lars Larsen Group og Schou Invest.

Selskabet investerer primært i ejendomme med forbedrings- og udviklingspotentiale på centrale placeringer og indtil nu har de holdt sig til selve København og Frederiksberg. Det sker med henblik på udlejning til både private boliger og erhverv.

Et af Vision Ejendommes kendetegn er qua beliggenhederne mængden af ældre og bevaringsværdige bygninger i virksomhedens portefølje.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder