Viktor Balaz, Development Manager, Verdion Norden. Foto: Verdion.

Viktor Baláž bliver ny Development Manager i Verdion

Den europæiske logistikinvestor Verdion satser endnu mere på de nordiske lande og har ansat Viktor Baláž som ny Development Manager i Danmark med henblik på at styrke Verdions tekniske ekspertise og nordiske porteføljevækst.

– Nye, effektive og grønne udviklingsprojekter er kernen i vores porteføljevækst i Verdion og med Viktor Baláž på holdet får vi nu endnu større kapacitet til at identificere og gennemføre flere projekter på tværs af det nordiske marked. Viktor Balážs gode markedsindsigt, erfaring, tekniske evner og samarbejdslyst passer rigtig godt ind hos Verdion, og vi er utroligt glade for at byde ham velkommen på holdet, siger Head of Investment Nordics Peter Michael Tetzlaff, Verdion.

Viktor Baláž kommer fra Logistic Contractor, der er en del af Wastbygg Group, hvor han var specialist i byggeledelse på tværs af logistiksektoren på projekter som DHL Kastrup og DSV Jönköping. Med base på Verdions danske kontor i København bliver Viktor Baláž ansvarlig for projekt- og byggeledelsen af virksomhedens nye aktiviteter i Danmark.

Verdion blev grundlagt i 2010 af Michael Hughes og har siden da skabt en europæisk logistikportefølje på 2,4 milliarder euro, som består af både nye udviklingsprojekter og eksisterende aktiver i Tyskland, Storbritannien, Benelux-landene samt Norden. Virksomhedens nuværende udviklingspipeline er på mere end 1,1 millioner kvm.

Ikke den eneste
Ansættelsen af Viktor Baláž er ikke den eneste oprustning Verdion har foretaget i år. I marts annoncerede virksomheden også, at man havde ansat Fredrik Salman som ny Investment Manager med ansvar for Norden.

– Der er stærke vækstmuligheder på det danske og svenske marked lige nu, og med Fredrik ombord styrker vi vores kapacitet og ekspertise yderligere i disse markeder. Fredrik har omfattende erfaring med at identificere nye investeringsmuligheder i markedet og eksekvere på dem, mens han også besidder indgående forståelse af vores kernemarked og et godt netværk, sagde Peter Michael Tetzlaff i forbindelse med ansættelsen.

Fredrik Salman kom fra en rolle som Investment Manager i Round Hill Capital og har tidligere arbejdet for Brunswick Real Estate i Stockholm.

I takt med den fortsat succesfulde gennemførelse af Verdions første fond, Verdion European Logistics Fund 1 (VELF 1), der med en samlet fondsvolumen på over 2,3 milliarder kr. er investeret i  logistikejendomme på strategiske placeringer i Nordeuropa, er Verdion nu i gang med at rejse kapital til endnu en fond – denne gang med en målsætning om at rejse tæt på 3 milliarder kr.

I Danmark har Verdion netop færdigudviklet og udlejet en 26.000 kvm stor logistikfacilitet i Allerød nord for København, mens virksomheden i samarbejde med Aviva Investors fortsat er i færd med at udvikle og opføre det 150.000 kvm store logistikcenter, E20 Park Copenhagen, ved Solrød. Rettes blikket mod Sverige, afslutter Verdion om kort tid den sidste fase af E4 Park Rosersberg, tæt på Stockholms Arlanda-lufthavn. Derudover er logistik- og ejendomsudviklingsspecialisten også i gang med at udvikle nye lager- og logistikfaciliteter i Jönköping og Göteborg.

Læs også Verdion udvikler lager- og logistikbygning nær Vejle

Læs også Verdion ansætter ny investment manager med ansvar for Norden





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder