Sådan kommer den kommende domicilejendom ved Aalborg til at se ud. Visualisering: Arkitektfirmaet Nord A/S.

AP Ejendomme går i jorden med nyt domicilbyggeri i Aalborg

Første spadestik er taget, og om godt og vel 14 måender står et spritnyt hovedkontor klar, som forsvars- og militærudstyrsproducenten Precision Technic Defence kan rykke ind i.

Det er AP Ejendomme, der er ejer af ejendommen, der kommer til at ligge ved Svenstrup lidt syd for Aalborg. Raundahl & Moesby er totalentreprenør på byggeriet, der skal munde ud i 4400 kvadratmeter kombineret kontor, lager og værksted.

Precision Technic Defense, der lige nu har hovedsæde få hundrede meter fra byggegrunden, har indgået en lang lejeaftale med pensionsselskabet, hvor adm. direktør Peter Olsson er gald for, at det er lykkedes parterne at finde hinanden.

– Det er lykkedes virksomheden at finde en velbeliggende grund tæt på deres nuværende placering, hvilket fra begyndelsen har været ønsket. Det er et spændende projekt, som vi ser frem til at arbejde videre med, siger han.

Læs mere AP Ejendomme opnåede positivt afkast på 31 procent sidste år

Læs mere Raundahl & Moesby opnår historisk omsætning – men tilbagegang på bundlinjen

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder