City Vest i Aarhus-forstaden Gellerup. Foto: City Vest

Endnu flere lejere siger op i halvtomt Gellerup-storcenter

Butikscentret City Vest i Aarhus-forstaden Gellerup er tilsyneladende havnet i en nedadgående spiral, hvor den ene butikslukning river de næste med sig.

Centret, der igennem en årrække har kæmpet med at få udlejet butikkerne, måtte i slutningen af maj tage imod en opsigelse fra Salling Group, der til august lukker sit Føtex-supermarked i centret

Tabet af en så vigtig ankerlejer, der er med til at trække kunder til centrets øvrige butikker, har tilsyneladende fået andre til også at søge med udgangen. Aarhus Stiftstidende fortæller, at isenkramkæden Imerco senest har sagt sit butikslejemål op, og inden da har blandt andet Søstrene Grene og Tøjeksperten nået frem til samme beslutning.

Det er udviklings- og entreprenørselskabet A. Enggaard, der ejer centret, efter at man lige op til jul købte det af Danske Shoppingcentre for et beløb i underkanten af 100 millioner kr.

En større udviklingplan er på vej
Her har man godt kendt til udfordringerne i centret, og det har hele tiden været planen, at man ville igangsætte en større renovering af området, nøjagtigt som man i øvrigt allerede er i gang med at udvikle dele af Gellerup-området.

Til det formål har man igangsat et større planarbejde med inddragelse af både beboere og andre interessenter. Forventningen er, at der senere på sommeren lihger et udkast til, hvordan området ser ud fremover. Og tanken er stadig, at der skal være butikker i en eller anden form, har afdelingschef Jens Skinnebach fra A. Enggaard tidligere sagt til TV2 Østjylland.

– Jeg tror, tiden er løbet fra centret i sin nuværende form. Derfor må vi se på det på en anden måde, og det skal vi være åbne over for. Men vi er enormt fortrøstningsfulde, og jeg tror også, det bliver populært for erhvervsdrivende i området, siger han.

Læs mere A. Enggaard køber City Vest af Danske Shoppingcentre

Læs mere A. Enggaard fejrer 80 års fødselsdag med nyt trecifret millionoverskud





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder