Tre Enggaard-generationer samlet på ét billede. Fra venstre er det Jørgen Enggaard, grundlæggeren Asger Engaard (senior) og den nuværende adm. direktør, Asger Enggaard.

A. Enggaard fejrer 80-års fødselsdag med nyt trecifret millionoverskud

Entreprenør- og udviklingsselskabet A. Enggaard omsatte sidste år for hele 2,7 milliarder kr. og opnåede dermed en fremgang på toplinjen på 18 procent sammenlignet med året forinden. Overskuddet før skat lød på 359 millioner kr. i modsætning til rekordåret 2021, hvor bundlinjen lød på 562 millioner kr.

Adm. direktør og ejer Asger Enggaard er meget tilfreds med de finansielle resultater efter et år, hvor stigende priser og renter satte deres præg på aktiviteterne.

Og nøjagtigt som sidste år, hvor medarbejderne hver især fik en kontant bonus på 20.000 kr. som påskønnelse for veludført arbejde, følger der også en ekstra gave med årsregnskabet i år. Alle medarbejdere er således i slutningen af denne måned inviteret til virksomhedens 80 års-fødselsdag, der fejres i det nu nedlagte Vridsløselille Statsfængsel i Albertslund med optræden af blandt andre Tobias Rahim og Rasmus Seebach.

Lokationen er ikke tilfældigt valgt, idet A. Enggaard her har fået opgaven med at transformere den tidligere fængselsgrund om til et helt nyt bydel med op mod 1600 nye boliger.

– Vores virksomhed er ikke noget uden vores medarbejdere og den indsats, de leverer dag ud og dag ind, og derfor har det været vigtigt for os, at fejringen af virksomhedens 80 års-jubilæum bliver et brag af en fest, hvor vi alle kan samles på tværs af afdelinger og fagområder, siger Asger Enggaard.

A. Enggaard er foruden Vridsløselille involveret i en række større udviklings- og entreprenøropgaver. Det gælder blandt andet Odenses inderhavn, Stigsborg-området i hjembyen Aalborg og store dele af Aarhus-forstaden Gellerup. Derudover har selksabet indgået OPP-aftaler omkring opførelsen af to nye psykiatrihospitaler i Aalborg og Odense, ligesom A. Enggard også skal opføre Norlys’ nye domicil i Aalborg.

Læs mere om 2021-regnskabet her: A. Enggaard giver alle medarbejdere bonus på 20.000 kr.

Læs mere: A. Enggard køber City Vest af Danske Shoppingcentre

Læs mere: Grønt lys til stort konverteringsprojekt for Vridsløselille Statsfængsel

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder