Her adm. direktør Jon Johnsen, PKA, formidlingschef Kristine Virén, Videncentret Bolius, borgmester Steen Christiansen, Albertslund Kommune, adm. direktør Hans-Bo Hyldig, FB Gruppen og overborgmester i København Sophie Hæstorp Andersen på podiet ledet af TV-værten Christian Degn. Foto: Estate Media.

Boliger og byudvikling – folk og møder er i gang på Bornholm

Et af de første punkter på programmet, der trak mange folk fra ejendomsbranchen fredag på Folkemødet var “Det svære valg: Dysten om det bedste byområde”.

Her var adm. direktør Jon Johnsen, PKA, formidlingschef Kristine Virén, Videncentret Bolius, borgmester Steen Christiansen, Albertslund Kommune, adm. direktør Hans-Bo Hyldig, FB Gruppen og overborgmester i København Sophie Hæstorp Andersen på podiet ledet af TV-værten Christian Degn.

De drøftede, hvordan man skaber byudvikling og gode byområder med kvalitet for dem, der bor der og fik undervejs en række spørgsmål som for eksempel: Hvor mange flytter kommune på et år? Det rigtige svar var sidste år 558.000.

Folkemødet er som altid et mylder af alle aspekter af det, der skaber et samfund. Overfor Kommunernes telt kan for eksempel høre om alternative veje til religiøse ceremonier. Det var der nu ikke nogen fra byudviklingsdebatten, der blev hængende for at høre.

Stemningen er således i top på Folkemødet, hvor der som sædvanligt er lav adgangsbarrriere til normalt utilgængelige politikere som her udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen, der er faldet i snak ved det politiske omdrejningspunkt Grønbechs Hotel.

Foto: Estate Media.




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder