Den tidligere Novozymes-ejendom på Vadstrupvej 35-41 i Bagsværd. Foto: Colliers

Novo investerer 16 milliarder kr. i udvidelse af produktion i Hillerød

Medicinalvirksomheden Novo Nordisk afsætter 16 milliarder kr. til at udvide det eksisterende produktionsanlæg i Hillerød, som skal udvikle porteføljen af medicinske produkter af alvorlige kroniske sygdomme. Der er tale om et anlæg på sammenlagt 65.000 kvm.

Udvidelsen af anlægget er allerede begyndt, og faciliteterne forventes at kunnes tages i brug i 2029. Man forventer også, at anlægget vil skabe 340 permanente jobs til den tid.

Kommune i udvikling
Hillerød er en af de kommuner, som oplever en høj tilflytning af indbyggere. Ét af kommunens seneste udviklingsprojekter er Frederiksbro, hvor der er opført 1200 boliger. Ullerød er også en bydel under opbygning i Hillerød, som skal rumme 1.500 nye boliger og et bycenter med en dagligevarebutik og en børneinstitution.

I marts i år blev det kuldsejlede shoppingcenterprojekt Gallerierne overtaget for 200 millioner kr. af selskabet Momentum+.

Læs også Her er de 20 mest attraktive danske kommuner at investere i

Læs også Gallerierne i Hillerød er blevet solgt for 200 millioner kr.

Læs også Hillerød: Stort kommunalt udbud på vej





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder