Gallerierne i Hillerød. Foto: Google Maps

Gallerierne i Hillerød er blevet solgt for 200 millioner kr.

Måske er der udsigt til, at renoveringen af butikscentret Gallerierne i Hillerød igen kan komme på skinner igen. I hvert fald fortæller sn.dk, at en køber har overtaget centret af Gallerierne A/S til en pris af 200 millioner kr.

Køberen er et selskab ved navn KLK Momentum, som er ejet af Michael Sheikh. Han er partner i ejendomsudviklingsselskabet Momentum+, som opfører et hotel på  Markedspladsen i byen, som PFA Ejendomme står bag.

Salget er sket i forbindelse med forsøget på at rekonstruere Gallerierne A/S. Her accepterede Skifteretten KLK Momentums betingede købstilbud.

Gallerierne åbnede i 2006, og 10 års senere trådte ejerne af centret i frivillig likvidation. Det blev i stedet købt af en kreds af investorer, som planlagde at ombygge centret og føje en biograf og en uddannelsesinstitution til. Planerne blev dog aldrig færdiggjort, og derfor har centret ligget øde hen i en længere tid.

Læs mere her: Investorer opgiver fejlslagent shoppingcenter i Hillerød

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder