Vassingerød 84. Foto: Lindu Ejendomme.

Lindu køber 5.200 kvm i Lynge

Lindu Ejendomme, grundlagt af Pictet Alternative Advisors og Brunswick Real Estate, køber Vassingerødvej 84, en 5.200 kvm lagerejendom i Lynge nord for København. Ejendommen er fuld udlejet til Rose Holm, en leverandør af stålkomponenter til vindindustrien. Engel & Völkers har været rådgiver for køber.

Ejendommen er solgt til 37 millioner kr. i en sale and leaseback-handel.

Lindu blev stiftet i oktober 2022 efter Brunswick igennem en årrække havde investeret sammen med det globale investeringsselskab Pictet Alternative Investments i Norden. Sidste år valgte de to så at slå pjalterne sammen og skabe et nyt ejendomsselskab i fællesskab på dansk grund.

I oktober 2022 var der en eksisterende portefølje på 10 ejendomme på i alt 58.000 kvm, og strategien var at fortsætte investeringerne i last mile-logistikejendomme med et mål om at fordoble porteføljen i løbet af få år både gennem opkøb af flere enkeltejendomme og mindre porteføljer.

Vassingerødvej 84. Foto: Brunswick Real Estate.

Det mål kommer Lindu altså yderligere tæt på med opkøbet af Vassingerødvej 84 i Lynge. Ejendommen ligger i en logistik- og industriklynge omgivet af ingeniør-, pharma- og logistikvirksomheder. I forbindelse med købet har Lindu Ejendomme udarbejdet en grundig energiscreening for at identificere, hvilke tiltag, der kan forbedre ejendommen herunder investeringer i blandt andet solpaneler, varmepumpe og opgraderinger af LED-belysning. 

Porteføljen består nu af 14 aktiver.

– Vi fortsætter med at styrke vores portefølje med endnu en attraktiv ejendom med et stærkt cash flow og potentiale for ESG-forbedringer. Vi ser frem til at udvikle og fremtidssikre Vassingerødvej 84 sammen med lejer og tidligere ejer, siger Investment Manager Anthony Romano, Brunswick.

Investment Mangager Anthony Romano er ansvarlig for investeringerne i Danmark i Brunswick Real Estate. Foto: Brunswick Real Estate.

Fakta om investorerne bag købet
Lindu Ejendomme
blev grundlagt i 2021 af Pictet Alternative Advisors som majoritetsinvestor og Brunswick Real Estate som medinvestor og manager. I 2022 blev strukturen etableret i Danmark. Lindu investerer i Last-Mile logistik, lager- og lette industriejendomme i Storkøbenhavn og Jylland. Virksomheden har indtil videre opbygget en portefølje bestående af 14 ejendomme med et samlet areal på cirka 85.000 kvm og har et stærkt fokus på at energioptimere ejendommene. 

Brunswick er en nordisk investeringsforvalter, der bygger uafhængige, bæredygtige investeringsporteføljer med fokus på målrettede investeringsstrategier i tæt samarbejde med nordiske og internationale investorer samt lokale partnere. Teamet består af omkring 70 personer i Stockholm, Helsinki og København.

Læs også Nordisk ejendomsselskab vil fordoble porteføljen 

Læs også Lindu køber 11.300 kvm i Allerød

Læs også Ny logistikinvestor køber lagerejendom i Brøndby

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder