København. Foto: Martin Heiberg

Brunswick Real Estate skifter navn til Nordanö

Nordanö er det nye navn i ejendomsbranchen.

Nordanö-navnet bygger videre på Brunswick Real Estate, som for et år siden skiftede navn fra Leimdörfer.

Dog videreføres aktiviteterne inden for investment management-delen under navnet Brunswick Real Estate.

– De to forretningsområder – på den ene side ejendomsrelateret kapitalforvaltning og på den anden side investeringsbank og rådgivning – er i virkeligheden blevet drevet som to forskellige virksomheder med afgørende forskellig ejerskabsstruktur, påpeger Nordanö som baggrund for opsplitningen.

Jacob Kjær, der er dansk landechef hos Nordanö og partner, forklarer, at Brunswick Real Estate – Investment Banking skifter navn til Nordanö for at tydeliggøre virksomhedens position som 100 procent uafhængig transaktionsrådgiver i det nordiske ejendomsmarked.

– I Danmark har vi alene været aktive inden for transaktionsrådgivning siden vores etablering i 1992. Derfor er vi specielt tilfredse med, at vores aktiviteter i Danmark fremadrettet vil have selvstændigt navn og brand. Vi er den eneste aktør, der ikke har investment management- eller mæglerrelaterede ydelser, hvilket denne rebranding krystalliserer, siger Jacob Kjær.

Læs også Brunswick tilknytter ny partner

Læs også: Ejendomsrådgiveren Brunswick Real Estate opruster i Norden

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder