Sådan kan det 7.000 kvm store lejlighedskompleks på Sønderborg Nordhavn komme til at se ud set fra promenaden. Illustration: Lokalplanen

Stort etagebyggeri i Sønderborg udsat på ubestemt tid

Da arkitekten Frank Gehry for mere end 1o år siden udarbejdede en masterplan for Sønderborgs havneområdet, indgik et stort boligbyggeri i 14 etager som en del af planen. Lokalplanen for området blev godkendt i 2021, men byggeriet er fortsat ikke sat i gang endnu – og det kommer heller til at ske i den nærmeste fremtid. Det fortæller JydskeVestkysten

Projektet var oprindeligt et joint venture bestående af pensionsselskabet PFA og Bitten og Mads Clausens Fond. Tidligere i år købte fonden pensionsselskabet ud, og tanken er fortsat, at byggeriet skal realiseres.

– Vi har ikke sat en ny dato for, hvornår vi kommer i gang med at bygge og hvornår, det skal stå færdigt. Der har fra vores side været fokus på at færdiggøre andre markante byggerier ved havnen, og lige nu er det kommende havnebad for alvor ved at tage form, så det har også været et spørgsmål om at få logistikken til at gå op, siger kommunikationschef i BMC, Kari Stochholm, til JydskeVestkysten.

Hun fortæller også, at det ikke er sikkert, at de oprindelige tegninger, som er udarbejdet af arkitektfirmaet Zeni, ikke nødvendigvis kommer til at danne grundlag for byggeriet, når det engang bliver sat i værk.

Læs mere om projektet her: PFA og Danfoss bag nyt opsigtsvækkende projekt

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder