Hvidkærvej 7, Odense. Foto: Google Streetview.

VVS-butik på Fyn topper dagens handelsliste

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens største handel er sket i Odense-bydelen Højme. Her har Jensen Ejendomme har købt en ejendom til 19 millioner kr., som huser en afdleing af Scanpipe, en virksomhed som sælger produkter til vand- og afløbsbranchen, herunder rør i alle afskygninger.

Dagens andenstørste handel er forgået i Sønderborg, hvor en attraktiv grund på havnefronten er blevet købt af Danfoss-ejendomsselskabet BMC Ejendomme til 17,7 millioner kr. Sælger er et joint venture mellem Danfoss-familien og PFA.

Dagens handelsliste:

Hvidkærvej 7, Højme, 5250 Odense SV (19.000.000 DKK)
Køber JENSEN DENMARK A/S
Sælger ScanPipe Ejendomme ApS
Havneparken 10, 6400 Sønderborg (17.760.000 DKK)
Køber BMC Ejendomme A/S
Sælger PFA-BMC Seniorboliger P/S
Hjallesevej 12, 5000 Odense C (10.000.000 DKK)
Køber Bolio Erhverv ApS
Sælger Else Marie Levin

Se alle transaktionslister fra Resights her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder