Rømers Park. Illustration: Nordstern.

Nordstern bag nyt seniorboligfælleskab nær Fredericia

Entreprenørselskabet Nordstern skal opføre 88 nye seniorboliger i forstadsbyen Taulov, som ligger tæt på Fredericia. Projektet kommer til at gå under navnet Rømers Park, og det er ejendomsudvikleren SK Ejendomsudvikling, som er bygherre på projektet, mens arkitektfirmaet Gjørtz/Andersen/Arkitekter og Nordstern har tegnet boligerne. Første spadestik er allerede taget, og man forventer indflytning i foråret 2024.

– Vi er glade for endnu engang at kunne samarbejde med SK Ejendomsudvikling om et moderne og ambitiøst projekt. Fokus på moderne fællesskaber, genbrug og en mere bæredygtig tilgang til projektet er ikke blot til gavn for de kommende beboere men for hele Trekantsområdet, siger Torben Modvig, Group CEO, Nordstern.

Rømers Park skal imødekomme de ældres behov. Derfor har alle boligblokkene en lift og en mindre altan eller terrasse. Desuden skal der også bygges et fælleshus.

Hos SK Ejendomsudvikling er man også glade for at have indgået aftalen med Nordstern.

– Vi er glade for at kunne indgå et samarbejde med Nordstern igen omkring opførelse af vores enkeltstående udviklingsprojekter, som vi har i porteføljen. Vores igangværende projekt i Aarhus N i samarbejde med Nordstern forløber over forventning, så vi ser frem til samme konstruktive samarbejde i dette projekt, siger direktør og medejer Kim Branick, SK Ejendomsudvikling ApS.

Genanvendte materialer vil blive brugt i forbindelse med byggeriet, og det bidrager til en DGNB Sølv-certificering.

Læs også Koncenton køber 60 seniorboliger i Svendborg

Læs også Luksuriøse seniorboliger på vej i Egedal

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder