Fællesfaciliteterne i Egedal Living omfatter blandt andet en fælles swimming pool og wellness-afdeling.

Luksuriøse seniorboliger på vej i Egedal

Seniorboliger lidt ud over det sædvanlige er under opførelse i Egedal, hvor 2E har påbegyndt endnu en etape i udviklingen af Egedal Stationsby.

Der er tale om 45 seniorboliger på hver 90 kvm, hvis beboere skal deles om et 675 kvm stort wellnessområde bestående af blandt andet en indendørs pool og spa. Derudover kan man også benytte gæsteværelst, det fælles cykelværksted og det fælles opholdsrum.

I alt skal Egedal Living omfatte 228 boliger på sammenlagt 18.000 kvm. De første to etaper skulle efter planen være klar til indflytning i begyndelsen af næste år.

Har allerede bygget 380 boliger

2E er godt bekendt med Egedal Stationsby, hvor koncernen har bygget siden 2018. Der er på delområderne, byggekoncernen købte tilbage i 2017, allerede opført snart cirka 26.000 etagemeter boliger fordelt på cirka 380 boliger, som alle er solgt som ejerlejligheder til private købere og som udlejningsboliger til norske investorer og Nrep.

Visualisering af Egedal Living. Illustration: 2E Ejendomme.

Tilbage i sommeren 2021 vandt 2E så retten til at opføre flere boliger, og det er altså dem, man nu er gået i jorden med. Læs mere her

Som nævnt har Nrep aftaget en del af boligerne i Egedal Stationsby. Læs mere om 2E’s salg til Nrep her: 2E og Nrep handler boliger for tredje gang i år

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder