Nu er det her: Estate Magasin nr. 2 på gaden i dag

Tilbage i 1997, da Max Barclay kun var 26 år og havde tre års erfaring som udlejningsmægler, gik han sammen med Urban Edenström og blev del af ejerkredsen i Stronghold Invest.

Den beslutning har siden præget hele den nordiske ejendomsbranche. For Stronghold har gennem årene udviklet sig til en af de indtil videre mest gennemførte nordiske ejendomsvirksomheder. Via ejendomsselskabet Niam investerer virksomheden i ejendomme i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen og via Newsec har Stronghold både et mæglerben og et forvaltningsben i alle de nordiske lande. Men nu følger flere andre trop og satser stærkt på det nordiske.

Estate Magasin bringer i denne udgave et eksklusivt interview med den markante frontprofil Max Barclay og går bag om historien om Newsecs ekspansion i det nordiske marked.

Det er også i denne udgave, at du kan se de 50 profiler på årets Magthaverne-liste. Se hvem der er ude af listen, og de nye, der er kommet på og husk meget gerne at stem, så du er med til at give dit syn på, hvem der er den mest magtfulde netop nu.

Estate Magasin nr. 2 er i det hele taget proppet med spændende læsestof, for det er også denne udgave, at vi bringer en omfangsrig billedreportage fra Mipim. Estate Medias journalister var med til både receptioner, turneringer og officielle begivenheder. Se de mange ansigter og grunden til, at netop de var på Mipim.

I serien om udviklingsområder går vi denne gang tæt på Refshaleøen, og her kan du komme med i maskinrummet i et af Danmarks største projekter, der efter mange års venten nu endelig kigger ind i en igangsættelse af nye byggerier i de kommende år.

Får du ikke Estate Magasin, så skriv til info@estatemedia.dk og hør nærmere om et abonnement. Du kan også læse hele Estate Magasin no 2 her

Læs også Her er de 50 magthavere på årets liste





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder