Estate Magasin: Kom tæt på Nreps nye partner

Nrep får en ny partner, der får ansvar for hele kontorsegmentet i de nordiske lande. Det bliver Toke Clausen, der kom til Nrep i  2015, og han har siden december 2020 stået i spidsen for Nreps nyeste ejendomssegment, Office, herunder Woods-brandet. Kontorsegmentet omfatter nu 800.000 kvm fordelt på knap 100 aktiver og 33 medarbejdere.

Men der skal meget mere end forretningsmæssig forståelse til for at blive partner i Nrep, der vil sikre sig, at man respekterer og udvikler det hele menneske, når man har personaleansvar og skal være med til at repræsentere Nrep som ledelse. Og det er en af de tendenser, som vi kommer til at se meget mere af i et ellers presset marked ved indgangen til 2023.

Det spår Toke Clausen i hvert fald i det store årsnummer af Estate Magasin – #1 2023, der udkommer i dag. I magasinet får du også både en indsigt i året, der gik og året, der kommer med kig ind i både kontor, butik, bolig, logistik og hotelsegmentet. Magasinet er også fyldt med masser af læsestof, overblik over branchens vigtigste aktører og indblik i de største transaktioner i 2022.

Find magasinet i din postkasse eller tegn et abonnement her.

Du kan også finde magasinet online her og læse alle tidligere udgaver af Estate Magasin.

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder